Chain Gang

Chain Gang er et samarbejde mellem fem undervisere på Det Jyske Musikkonservatorium: Peter Seebach, Skipper Flytkjær, Kristian Lassen, Jens Christian Chappe Jensen og Bjørn Bønne Petersen. Samarbejdet blevt etableret i 2004 med det formål at skabe levende og medrivende koncertoplevelser for skoleelever og var del af DJMs fødekædesatsning. I årene 2004-2008 gav orkesteret en lang række koncerter for 7.-10. klasseselever på skoler i Østjylland. Chain Gang gennemførte desuden en studie/undervisningstur til Rom, hvor de gav 3 koncerter – heraf en i forbindelse med Masterclass for italienske musikstuderende på St. Louis College of Music.

I 2008 arbejdede Chain Gang tre måneder med en 5. klasse på Rosenvangsskolen,  hvor formålet var kreativitet og interaktiv deltagelse. Efterfølgende afholdt de koncerter for 5.-6. kl. på seks forskellige skoler i Århusområdet.

I forb. m 5.klasse-projektet udviklede gruppen en række sange, der fungerede som improvisationsrammer for børnene. To af sangene indspillede vi med 5.b som solister og kor: Løgnerappen og Hattesangen.Se Chain Gangs poster fra 2008 og hør sangene:

DJM PosterChaingang_REDU

Løgnerap med Chain Gang og elever fra (daværende) 5.a på Rosenvangsskolen. Se beskrivelse på posteren.

Hattesangen med Chain Gang og elever fra (daværende) 5.a på Rosenvangsskolen. Se beskrivelse på posteren.

 

[slideshow_deploy id=’694′]