PÆDAGOGISK UDVIKLING

Bjørn Petersen har en mangeårig pædagogisk praksis med undervisning på musikkonservatorium, højskole, musikskole, universitet m.m. Bjørns fag har omfattet: Rytmisk sammenspilsledelse, arrangement, rotation, baspædagogik/metodik og musikteknologi.

  • I forbindelse med sin undervisning i sammenspilsledelse og arrangement på RM-uddannelsen udviklede han en række kompendier med indføring i specifikke arrangementsteknikker. Se disse på denne side.
  • I forbindelse med sin undervisning i rotation udviklede Bjørn en række arrangementer til sammenspil på biinstrumenter. Se disse og to mindre kompendier om Mini-barré og Elbas på denne side.
  • I forbindelse med undervisningen i musikteknologi har Bjørn udviklet et kursus i nodeskrivning med Sibelius og i musikproduktion med Cubase. Se vejledninger på denne side.
  • I forbindelse med undervisningen i portfoliometode i entreprenørskabsfaget har Bjørn udviklet en vejledning i opsætning og brug af WEB-værktøjet WordPress på engelsk. Se denne på denne side.